Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak Sancaktepe -Şanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Urfa'da yapı ve inşaat fuarı açıldı
Eyyübiye ilçesinde Valilik yanında TÜMSİAD’ın girişimleriyle düzenlenen Şanlıurfa Yapı İnşaat Dekorasyon Fuar açıldı. Fuarda İnşaat, Yapı, Nalburiye, Isıtma, Soğutma, Kapı, Pencere, Mutfak, Banyo, Seramik, İzolasyon, Hırdavat, İş ve İnşaat Makineleri firmaları yer aldı.
Fuarın açılışına Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş, TÜMSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Sadık Sade, Start Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Musa Öztürk, Start Fuarcılık Genel Koordinatörü Ülker Selviler  ile diğer Belediye Başkanları katıldı. Fuar alanında firmaları inceleyen Vali Güngör Azim Tuna, Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş ve Belediye Başkanları ürünleri inceleyerek bilgi aldı.
TÜMSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Sadık Sade," Daha önce fuar için uğraşırken bürokratlarımız bunun bir hayal olduğunu söylediler biz o zaman dedik ki hayalimiz Allah rızası içinse hayal kırıklığına uğramayız ve bugün yapı ve inşaat fuarın beşincisini düzenliyoruz"dedi.
Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, fuarın açılış töreninde yaptığı konuşmada, ülke genelindeki iş adamlarının kentte yatırım yapmak için adeta bir biriyle yarıştığını söyledi.
Gelecek yıl ekonomik anlamda daha fazla umutlu olduklarını ifade eden Tuna, geçen yıllara göre bu yıl turizm anlamında daha iyi başlangıç yaptıklarını dile getirdi.
Tuna, "Cazibe merkezleri programları açıklandı en çok başvuru Şanlıurfa'ya yapılıyor. Bu ilgi ve alaka boşuna değil iş adamlarımızın bu fuara olan ilgisi de bize bunu gösteriyor. Vatanı sevmek öyle lafla olmuyor, sıkıntılı zamanlarda herkesin kriz var deyip de hiç bir şey yapmadığı zamanlarda ortaya atılıp bir şey yapmak böyle fuarlar düzenlemek etkinlikler düzenlemek yatırım yapmak işte asıl vatanseverlik budur. Bu şekilde davranan herkesten Allah razı olsun. İnşallah önümüz açık millet olarak 15 Temmuz'da Çanakkale ruhunu kaybetmediğimizi bir kez daha gösterdik. Gereken bedeli ödedi, ödemeye de devam ediyor. Allah önümüzü açtık şüphesiz açmaya da devam edecektir"dedi.
Fuarın açılışını yapan protokol üyeleri, açılan stantlardaki ürünleri inceledi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49