Öne Çıkanlar baskan sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi karakopru

Bu haber kez okundu.

Urfa'da yağışlı hava
Şanlıurfa diğer illere göre Kış aylarını sıcak geçirirken yağmurlu günler Çarşamba günü tekrar kendini gösterecek.
Şanlıurfa ve çevresinde bir süredir devam eden yağışsız ve açık az bulutlu hava Çarşamba gününden itibaren yağışlı havanın bölgeyi etkileyeceği belirtildi.
Şanlıurfa Meteoroloji İl Müdürü Yunus Demir, Çarşamba gününden itibaren bölgeyi etkileyecek olan yağışlı hava kütlesinin aralıklarla Cumartesi gününe kadar devem edeceğini söyleyerek şunları belirtti;
“Yağışlar genellikle yağmur, yüksek kesimlerde karla karışık yağmur şeklinde olacaktır. Sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edecek. Gündüz sıcaklıkları 13-15 derece gece sıcaklıkları ise 3-5 derece civarında olacak.”
İlimize düşen yağış miktarının olumlu olduğunu vurgulayan Demir, “1 Ekim 2014’te başlayan bu yılki periyot boyunca ilimize toplam 241 kg/m2 yağış düştü. Bu miktar uzun yıllar ortalamasının üzerinde bir rakam olup tarım açısından memnuniyet verici seviyededir” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49