Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor sanlıurfa baskan

Bu haber kez okundu.

Urfa'da Türk Bayrağına büyük saygısızlık
Şanlıurfa’da bir okulun bahçesinde kuşları korkutmak amacıyla Türk bayrağı kullanıldı. Okulun bahçesine kuşların konmaması için bir tahta parçasına bağlanan Türk Bayrağı’nın okul yöneticileri tarafından bu şekilde kullandığı iddia edildi.
Şanlıurfa Atatürk Anadolu lisesinde, okul yöneticileri tarafından yapıldığı öne sürülen skandal polisi harekete geçirdi. İsmi öğrenilemeyen ve okul müdürü yardımcısı olduğu öğrenilen kişi, olaydan habersiz olduklarını öne sürdü.
Şanlıurfa’nın merkez Eyyübiye ilçesi sınırları içerisinde bulunan Atatürk Anadolu lisesi bahçesinde yerde Türk Bayrağını gören gazeteciler, durumu polise bildirerek, suçlular hakkında ihbarda bulundu. İhbar üzerine okula gelen polis ekipleri, okul yetkilileriyle görüşerek, olayı kimin gerçekleştirdiğini öğrenmeye çalıştı. Çevreden geçen vatandaşlar da duruma tepki göstererek, bayrağı bu amaçla kullanan kişilerin cezalandırılmasını istedi. Bu olayın, Türkiye’ye ve uğruna kan döken şehitlere saygısızlık olduğunu dile getiren vatandaşlardan emekli emniyet bekçisi olduğu öğrenilen Celal Elmast, duruma tepki göstererek, “Türk Bayrağını yere indirerek, kuşları korkutmak amacıyla bir tahta parçasına bağlamışlar. Bu durum kabul edilemez. Bunu her kim yapmışsa mutlaka cezalandırılmalı ve olayla ilgili okul yöneticilerinin ifadesi alınmalıdır. Eğer ki okul yönetiminde biri yapmamışsa, demek ki bu okula isteyen kişi istediği zamanda girip istediğini yapabiliyor. Yöneticilik böyle mi olur?” diyerek tepkisini dile getirdi.
Okul müdürü yardımcısı olduğu öğrenilen ve ismi öğrenilemeyen kişi de gazeteci ve polislere yaptığı açıklamada, olaydan habersiz olduklarını öne sürdü. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49