Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Urfa'da turist sezon açıldı
Türkiye'de kış iklimi sert yaşanırken Şanlıurfa'da Bahar havası hakim, Bölgenin çekim merkezi olan Şanlıurfa Türkiye’nin her tarafından gelen konuklarını hafta sonunu keyifli ve huzur içinde geçirdi. Dünya’nın tek doğal akvaryumu olan ve Hz. İbrahim (A.S)’nin ateşe atıldığı yer olarak rivayet edilen Balıklıgöl'de turistler güzel vakitler geçirdi.
Havanın güzel olmasıyla yerli ve yabancı turistler programını Balıklıgöl’e ayarladı. Güneşin etkisini gösterdiği ve sıcaklığın 12 dereceye kadar çıkmasını fırsat bilen turistler ve Şanlıurfalılar soluğu Balıklıgöl’de aldı. Soğuk havalar nedeni ile yaz günleri arayan Balıklıgöl eski görünümünü geri kazandı. Balıklıgöl’de bulunan esnafında bu durumdan memnun kaldığı görüldü.
Yanlarında öğlen yemeklerini ve çay termoslarını da getiren vatandaşlar, Balıklıgöl’ün manevi havasında piknik yaptı. Ayrıca kafile halinde Şanlıurfa ziyaretine gelen gruplarda güzel havanın tadını çıkardı. Yerli yabancı bir çok insanın akınına uğrayan Balıklıgöl Platosu’nda, kimi kutsal mekanları ziyaret ederek dua okudu, kimi hatıra fotoğrafı çektirdi, kimi de göldeki balıklara yem atarak ziyaretini gerçekleştirdi.
Huzurunu yaşama fırsatına sahip olmanın keyfini yaşayan turistler, “Şanlıurfa Kadim şehir olmakla beraber huzur güven içinde bulunan bir şehir İstiklal madalyasıyla onure edilen bir şehir. Huzurlu bir şehirde yaşamak istiyorsanız Urfa’ya gelin stresten uzak kalmak istiyorsan Urfa’nın mekanlarına gel. Mistik otantik şehir sizleri bekliyor sıra gecesi tarihi mekanların camiler kiliseleri müzeleri kaleleri mağaraları mozaikleri gez hem eğlenirsin hem tarihi görürsün" diye ifade ettiler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49