Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Urfa'da trafik kazası, 9 yaralı
Şanlıurfa Gaziantep karayolunda iki otomobil kafa kafaya çarpıştı, kazada aralarda çocuk ve kadınların olduğu 9 kişi yaralandı.
Kaza 09:45  sıralarında Şanlıurfa- Gaziantep karayolun 20. kilometresinde meydana geldi.  Alınan bilgilere göre sürücülerin ismi henüz belli olamayan 59 FU 877 plakalı otomobil ile 26 FA 403 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. çarpışmanın etkisi ile 26 FA 403 plakalı otomobil şarampole yuvarlandı.  araçlar hurda yığına dönerken kazada arlarında kadın ve çocukların olduğu 9 kişi yaralandı. olayın haber vermesi olay yerine çok sayıda Ambulans, jandarma, itfaiye ve polis intikal etti. kazada yaralanan Sara Akgöz, Fatih Akgöz, Hanif Yavuz, Emine Yavuz, Reşit Tamaç, Hülya Tamaç ile ismi öğrenilmeyen iki kişi Ambulanslarla Şanlıurfa'daki hastanelere kaldırıldı. kaza nedeniyle Şanlıurfa Gaziantep karayolu tek şeritten araç trafiği sağlandı. kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49