Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Urfa'da trafik kazası, 1 ölü,2 yaralı
Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu  otomobilin devrildi kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
Kaza Akçakale Şanlıurfa karayolunun 25. kilometresinde meydana geldi. iddiaya göre sürücüsünün ismi henüz belli olamayan 63 K 4162 plakalı otomobil sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil devrildi. otomobilde bulunan  Salih Acar olay yerinde hayatını kaybetti, Emine Acar ile Rabia Sakır yaralandı. sürücülerin haber vermesi ile olay yerine sağlık ekibi ve Jandarma  sevk edildi. Yaralılar, Ambulanslarla  Harran Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49