Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak Sancaktepe -Şanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Urfa’da Şüpheli Çantadan Kıyafet Çıktı
 Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde bulunan Uçaksavar Kavşağı’na bırakılan şüpheli çanta korkuttu. Şüpheli çanta Fünye ile patlatıldı.
Olay Haliliye ilçesi Uçaksavar Kavşağı’nda meydana geldi.  Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı Uçaksavar kavşağın alt köprüsünde kaldırım kenarına bırakılan sahipsiz çantayı gören vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine yola şerit çekilerek uçaksavar yolu trafiğe kapatıldı. Bomba imha ekipleri ilk kontrollerinin ardından çantayı fünye ilke patlattı. Patlama sesi çevrede kısa süreli paniğe neden olurken çantanın içerisinden ayakkabı ve  çocuk kıyafetlerinin çıkması vatandaşlara rahat bir nefes aldırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49