Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Urfa’da Sulama Kanalında Akıntıya Kapılan Genç Kayboldu

Edinilen bilgiye göre olay Şanlıurfa’nın Suruç ilçesine bağlı Aligör civarında bulunan DSİ’ye ait sulama kanalında yaşandı. İddiaya göre amca çocukları olan 3 genç tarlada çalışırken kanal kenarında dinlenmek istedi. O sırada ismi amca çocuklarından Halil A. ismindeki kişi kirlenen çorabını kanalda yıkamak istedi. Çorabını yıkadığı sırada ayağı kayarak kanala düştü. Akıntıyla birlikte suda çırpınmaya başlayan Halil A. 100 metre sürüklendikten sonra gözlerden kayboldu. Amca çocuklarının çabası kendisini sudan çıkarmaya yetmezken olay yerine Jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Diğer iki kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken gözlerden kaybolan Halil A. için arama kurtarma çalışmaları başlatıldı. Olay yerine arama kurtarma ekipleri sevk edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49