Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Urfa'da kitap okuma etkinliği
Kütüphane Haftası nedeniyle Şanlıurfa İl Halk Kütüphanesi ve Konuklu Ortaokulunun ortaklaşa hazırlamış olduğu okuma etkinliği Kütüphane bahçesinde gerçekleştirildi.
Etkinliğe Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Şanlıurfa Vali Yardımcısı Oğuz Şenlik, Haliliye Kaymakamı Yusuf Ziya Çetinkaya ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Etkinlikte bir konuşma gerçekleştiren Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, “Güzel bir ülkedeyiz güzel bir şehirdeyiz. Biz bu güzelliklerin farkına nasıl varıyoruz okuyarak, görerek ve kıyaslayarak. Beynimizi güçlendiren tek bir şey var bu dünyada ikinci bir adresi yok kitap okumak. Televizyon seyrederek, internete girerek beynin güçlenmesi mümkün değil. Yapılan araştırmalarda internet ve televizyon beyni pasif kılıyor yani sadece seyredebiliyorsunuz. Beyni güçlendiren tek şey kitap okumaktır. Kitap okuyan insan beyni, yüreği ve karakteri de güçlü olur”
Bir soru vardır özellikle ‘Boş zamanlarınızda ne yaparsınız’ bu soru çok kötü bir sorudur ve buna verilen cevapta çok kötü bir cevaptır ‘Sinemaya giderim, kitap okurum’ gibi kitap okumak en kıymetli bir iştir.Öyle boş zamanda yapılacak bir şey değildir.Kitap okumak için özel zaman ayıracaksınız.Kitap okumak en kıymetli zamanınızda lazım size,gençlerin muhakkak yataklarının yastıklarının altında kitap olsun.Kitap okuyan insanlar belirli bir zaman sonra kendilerindeki değişimlerin farkına varacaklardır.Kitap okumak zorunlu bir görev değildir.Kitap okumanın tadını alın, tadını almayıp okuduğunuz zaman eziyettir.Çünkü kitap okumanın tadını aldıktan sonra bırakamazsınız”
Konuşmaların ardından kitap okuyarak dereceye girenlere ödülleri verildi.Etkinlik daha sonra çeşitli gösterilerle devam etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49