Öne Çıkanlar baskan sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Urfa’da İnternet Kafelere Sıkı Takip Başladı
Şanlıurfa'da öğrencilerin güvenli bir ortamda eğitim- öğretim görmeleri için İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu’nun talimatıyla okul civarında bulunan internet kafeler denetlendi. 250 polisin görev aldığı denetlemelerde toplam 39 internet kafe denetlendi. 8 internet kafeye idari işlemler yapıldı, 155 şahıs GBT'sine bakıldı. Yoklama kaçağ 1 kişi Askerlik şubesine teslim edildi. Polis ekipleri internet kafelerde yaptığı denetimlerde küçük yaşta çocukların olup olmadığını kontrol etti. Bilgi İşlem uzmanı polisler ise internet kafedeki bilgisayarları kontrol ederek, zararlı program ve siteleri giriş yapılıp yapılmadığa baktı.

Anahtar Kelimeler:
UrfaPolisınternetCafe
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49