Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Urfa'da iki oğlunu öldüren firari baba Adliye'de
Şanlıurfa'da, 5 ay önce 18 yaşındaki Baran ile 12 yaşındaki Kadir'i tüfekle öldürerek kayıplara karışan 42 yaşındaki firari baba Zafer Karakan, İzmir'de yakalandı. Şanlıurfa'ya getirilen Baba ifadesinde, "Cinnet getirip iki oğlumu öldürdüm" dedi.
Şanlıurfa'nın Devteşti mahallesinde 28 Eylül'de ayrı yaşadığı eşi Gülistan Karakan'ın bulunduğu evin sokağında oğulları Kadir ile Baran'ı tüfekle ateş açarak öldürdü. Çocuklarını öldürdükten sonra kaçan şüpheli babanın bulunması için Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet büro ekipleri. Firari şüpheli babanın bulunması için çalışma başlattı. Ekipleri İzmir'de bulunduğu yönünde bilgi aldı. Bunun üzerine İzmir'e giden özel ekip, İzmir polisiyle yürütülen operasyonda şüpheli baba Zafer Karakan İzmir'in Hatay ilçesinde çöplerde kağıt toplarken yakaladı. Üzerinde farklı bir isme düzenlenmiş sahte kimlikle yakalanan Karakan'ın bugün uçakla Şanlıurfa'ya getirildi. zanlı Emniyetteki ifadesinde""Cinnet getirip iki oğlumu öldürdüm" dedi. Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde alınan sağlık raporun ardından adliye'ye sevk edildi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49