Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan sanlıurfa Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Urfa'da Hastane Palas
Hava sıcaklığının 36 dereceye çıktığı Şanlıurfa’da hasta yakınları sıcaklıklara dayanamayarak hastane bahçesinde adeta piknik havasını aratmadığı sahnelere ev sahipliği yaptı.
Her geçen gün Şanlıurfa’da hava sıcaklığı git gide artarken sıcaklıktan bunalan vatandaşlar ise gölgelik alanda serinlemeyi tercih ediyor. Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Araştırma ve Uygulama Hastanesinde yatan hasta yakınları ise sıcaklıktan bunalarak çareyi serdikleri halı üzerinde uyumada buldu. Kimi hasta yakını köfte yoğururken, kimi hasta yakınları ise çay içerek hararetini almaya çalıştı.
Hasta yakınları sıcaklıklardan bunaldıklarını belirterek bunun için serinlemek amaçlı halı üzerinde yorgunluklarını giderdiklerini söyledi.
Hasta yakınlarından Ahmet Burak , “ Gördüğünüz gibi hava çok sıcak, hastamız var içeriye giremiyoruz zaten hava çok sıcak dayanılmaz bir durumda. Hastanenin misafirhanesi var ama sıcak. Şimdi hastamızın iyi olmasını bekliyoruz burada bütün vatandaşlar görüyorsunuz sıcaktan bunalmış durumda” dedi.
Hasta yakınlarından Nurullah Kıma ise günlerdir hastanede yatan hastasını beklediklerini ifade ederek şunları söyledi:
“Misafirlerimiz geliyor öğlen yemeği vermesek olmaz bu nedenle bugün değişiklik yaptık ve çiğköfte yaptık. Allah buradaki hasta yakınlarına sabır hastalara büyük geçmiş olsun.” 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49