Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor sanlıurfa baskan

Bu haber kez okundu.

Urfa’da Halk otobüs seferleri iptal edildi
 Kobani kentine IŞİD saldırılarını protesto eden grupların dün yurt genelinde başlattığı gösteriler gece Şanlıurfa'da devam etti.  7 halk otobüsün camları göstericiler tarafından kırıldı, gece seferler iptal oldu.
 Kent merkezi ve ilçeler birçok yerde çöp konteynırlarını deviren, yolları trafiğe kapatan, bazı iş yerleri ve kamu kurumlarına zarar veren gruplar polis ile çatıştı. Şanlıurfa’da IŞİD’in saldırlarını protesto etmek için dün akşam saatlerinde başlayan protestolar bugün akşam saatlerinde de devam etti. göstericiler halkı taşıyan otobüsleri hedef aldı. Şanlıurfa farklı mahallesinde halk otobüsleri taşlandı, camlar kırıldı. halk otobüsleri kontak kapatarak gece seferler iptal edildi.
 Şanlıurfa Kent merkezinde Eyyübiye, Süleymaniye, Osmanlı, Selçuklu, Devteşti, Şehitlik, Atatürk Mahallesi, Ahmet Yesevi mahallelerinde toplanan gruplar çöp konteynırları, lastikleri yola atarak bazı noktaları trafiğe kapatmaya çalıştı. Kentte geniş güvenlik önlemleri alan polis ekipleri ise toplanan gruplara anında gaz bombası ve tazyikli su ile müdahale etti. Kentin birçok yerinde aynı manzara yaşanırken özelikle 15-17 yaş grubunda ki çocukların sayısının fazla olması dikkat çekti.
 Otobüs durakları, trafik levhaları yerinden sökülürken birçok yerde kaldırım taşları yerinden sökülerek caddelere atıldı. Şehitlik Mahallesinde polis ile çatışan grup çamlık parkını ateşe verdi.
Gece başlayan olaylar nedeniyle Şanlıurfa’nın değişik semtlerinde halk otobüsleri taşlandı, camları kırıldı. şoförler kontak kapattı. Eyyübiye, Sülaymaniye, Toki, SSK, Bağlarbaşı ve Devteşti halk otobüs seferleri iptal edildi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49