Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi baskan Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak Sancaktepe -Şanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Urfa’da Gerçeği Aratmayan Tatbikat
Her yıl 25 Eylül - 1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası dolayısıyla Şanlıurfa Büyükşehir belediye itfaiyeciler tarafından gerçeği aratmayan tatbikat yapıldı.
Şanlıurfa Büyükşehir belediye itfaiye ekipleri İtfaiye haftası nedeniyle hafta içersinde Belediye önünde yaptığı yangına müdahale şekli ve yangın çıkmaması için vatandaşların gerekenler yapması ile doğalgaz ve LPG tüplerinin patlaması ve yanması durumunda nasıl bir yol izlemesi gerektiği yapılan bilgilendirme ile anlattı.
Şanlıurfa itfaiye ekipleri tarafından İtfaiye binası bahçesinde tatbikat yapıldı. Tatbikat öncesi başarılı itfaiye amirlerine plaket verildi.  daha sonra tatbikatta  kaza yapmış araçtan yaralı kurtarma, intihar eden şahısın ve yanan otomobilin söndürülmesi tatbikatı yapıldı. ardından binan tahliye edilmesini büyük bir şekilde canlandır itfaiye ekipleri büyük beğeni topladı.  Büyük şehir itfaiyesi gerçeğini aratmayan tatbikatta sağlık ekipleri hazır bulundu 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49