Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor sanlıurfa baskan

Bu haber kez okundu.

Urfa'da fiyatlar düştü
Şanlıurfa'da  geçen yıllara göre kiralık konut sayısı arttı, geçen yıl yüksek fiyatlara karşın kiralık ev bulmak zordu. bu yıl meydan gelen olaylar ve açığa alınan memurlar ve öğretmenlerden dolayı kira fiyatları düştü.
Kentte bir ara altın çağını yaşayan emlak piyasasına son aylarda durgunluk hakim. Parayla satışların yerini takas usulü satışların aldığı emlak piyasasında, satılık, kiralık evler ve arsalara olan talep iyice düştü..Eski günler geride kaldı.
İnşaat sektöründeki daire sayısının artması nedeniyle işler durdu. Daha önce eğitim öğretim yılının başlamasıyla kiralık daire bulamayan memur kesimi bu yıl yaşanan olaylar nedeniyle ve kamu kuruluşlarından işten atılan öğretmenlerin memleketlerine dönmesiyle ataması yapılmayan öğretmenler kente kiralık daire sayısının  artmasına neden oldu.
Emlakçi esnafı ise, "İşlerimiz eskiye göre çok duruldu, eskisi gibi satışlarımız olmuyor. Şuanda emlak sektöründe parayla satışların yerini takas usulü satışlar aldı. Ucuz yerlerin alımı satımı kolay olurken pahalı yerlere yaklaşan olmuyor. memurlar, öğretmenlerin yaşanan olaylar nedeniyle Kentte terk ettiğinden kiralık daireler elde kaldı.. Vatandaşların şuanda fırsat kolluyor. parasını cebinde bekletiyor yada en iyi yatırım araçlarına parasını koyuyor uygun fiyatta arazi yada konut düşerse direk alıyor. Eski günler geride kaldı" diye konuştular 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49