Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Urfa'da fıstık kavgası, 6 yaralı
Şanlıurfa'nın Bozava ilçesinde Amca çocukları arasında fıstık nedeniyle çıkan kavgada 6 kişi silahtan çıkan saçmalardan yaralandı.
Kavga Bozova ilçesi Büyük kargılı Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre Amca çocukları olan Korkmaz aile fertleri arasında fıstık toplama esnasında tartışma çıktı tartışma kavgaya dönüştü, Kavgada pompalı tüfekten çıkan saçmalardan 6 kişi yaralandı. Durumun haber verilmesi ile olay yerine Jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Yarlılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Ambulans ile Şanlıurfa'daki hastanelere kaldırıldı. Jandarma Köyde yoğun güvenlik önlemi aldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49