Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Urfa’da DEDAŞ gerginliği
 Şanlıurfa'da sık sık kesilen elektrikler yüzünden DEDAŞ ve Vatandaş arasında arbede çıktı. Olay yerine gelen polis ekipleri ile vatandaşlar bir birine girdi. Ortalığın savaş alanına döndüğü kavgada polis biber gazı ve cop kullanmak zorunda kaldı.
Olay akşam saatlerinde Süleymaniye mahallesinde meydana geldi. Sürekli olarak kesilen elektriklere isyan eden vatandaşlar DEDAŞ Arıza ekibini çağırdı. Ekiplerin geç geldiğini öne süren vatandaşlar ve DEDAŞ görevlileri arasında arbede çıktı. Olayın büyümesi üzerine DEDAŞ ekipleri polis ekiplerine haber vererek yardım istedi. Yaşanan gerginlik sonrası olay yerine çok sayıda polis ekipleri gelerek gerginliği önlemek istedi fakat bu defa vatandaşlar ve polis arasında sözlü başlayan tartışma büyüyünce polise yapılan mükavemet sonucu polis ekipleri gruba biber gazı ve copla müdahale ederek yaklaşık 10 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltı esnasında polis ekiplerine tepki gösteren vatandaşlar olayların abartıldığını öne sürdüler.
 DEDAŞ aracının ise camı kırılmasından dolayı Polis karakoluna götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49