Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak Sancaktepe -Şanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Urfa’da Çiğköfte Yarışması Düzenlendi
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Tatlıses Gıda iş birliği ile  Çiğ Köfte Yarışması düzenlendi. çiğ köfte yarışması renkli görüntülere sahne oldu. Urfalılar, en lezzetli çiğ köfteyi yoğurmaya çalışırken jüri üyeleri ise seçim yapmakta zorlandı.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Tatlıses Gıda iş birliği ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Mutfak Müzesi’nde düzenlenen çiğ köfte yarışmasına Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Mehmet İlhamı Günbegi, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Kültür ve sosyal daire başkanı Ekrem Ayaz, İbrahim Tatlıses'in amcası oğlu ve eniştesi  Mehmet Tatlı, Tatlıses Gıda Genel müdürü  Elif Aktepe ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Şanlıurfa Belediyesi Mutfak Müzesi’nde yapılan çiğ köfte yarışmasına 28 kişi katıldı. İbrahim Tatlıses'in ablası Medine Muşlu ile kız kardeşi Zeliha Tatlı yarışmacılara yardımcı oldu. Jüri üyeliğini Mehmet Tatlı, İbrahim Dörtkardeş, Hasan Hayırlı, Halil Balıkçıoğu, Reşit Pehlivan ve Necmi Karadağ yaptı. Jüri üyelerinin en lezzetli çiğ köfteyi seçerken zorlandıkları gözlenirken yarışma renkli görüntülere sahne oldu. Çiğ köfteyi yoğuran yarışmacılar Aziz çekirge saz grubu halay çekti.
Jüri üyelerinin yaptığı değerlendirmeler neticesinde Birinci Ahmet Mitik, ikinci Ali Ercan ve üçüncü Sedat Elmas oldu. Ayrıca Mustafa Hızarlı ise mansiyon ödülüne layık görüldü.
Birincilere çek verilirken Jüri üyelerine  ve Belediye Başkanı vekili Günbegi ve Demirkol'a plaket verildi. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49