Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Urfa'da büyük kaçakçılık operasyonu, 9 gözaltı
Şanlıurfa kent merkezi ve ilçelerde yapılan Kaçakçılık ve uyuşturucu operasyonunda 9 kişi gözaltına alındı.
 Şanlıurfa Emniyet müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri Kent merkezi ve Viranşehir ilçesinde yapılan operasyonlarda çok sayıda kaçak çay ve esrar ele geçirildi.
1. Olay kent merkezi ve Viranşehir ilçesine belirli iş yerlerine yapılan operasyonda 500 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. olayda A.K. ve  H.B. gözaltına alındı.
2. olay Doğu illerinden batı iline giden bir araçta yapılan aramada 500 adet kaçak cep telefonu, 400 adet çeşitli markalarda kaçak alkol, 500 kilo kaçak nargile tütünü, 160 kilo gümrük kaçağı kaçak kahve ve 10 kilo esrar ele geçirildi.olayla ilgili İ.A., H.Y., M.K, M.A.ve C.B. gözaltına alındı.
3.Olay Diyarbakır Şanlıurfa karayolunda yapılan yol kontrolünde bir Tır'ın Dorsesinde 23 ton gümrük kaçağı Çay ele geçirildi. Tır sürücü ve yanında bulunan N.S. ve A.K. gözaltına alındı.
Şanlıurfa'da son iki gün içinde yapıla Kaçakçılık ve uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 9 kişi sağlık kontrolünün ardından adliye'ye sevk edildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49