Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor sanlıurfa baskan

Bu haber kez okundu.

Urfa’da Beklenen Yağmur Başladı
Türkiye’nin en önemli tahıl ambarlarının başında gelen Şanlıurfa’da yağan kuru tarım ile ilgilenen çiftçileri de sevindirdi.Kentte dün gece etkisini gösteren yağışlar çiftçiyi sevindirdi. yağmur, ekinlere de iyi geldi. bereketli yağan yağmurlar çiftçileri rahatlattı. Tarım ve hayvancılık bölgesi olarak bilinen Şanlıurfa’da, yağışların düşmesi çiftçileri sevindirdi.
Barajların doluluk oranının azaldığı yönünde gelen bilgiler sonrası büyük bir paniğe kapılan, Şanlıurfa’da ikamet eden vatandaşların yağmurun yağmasıyla içlerine su serpildi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün şiddetli yağmur konusunda uyardığı Şanlıurfa’da sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Şehrin üstünü kara bulutların kaplamasının ardından gece geç saatlerinde başlayan yağmur, Şanlıurfa genelinde etkili oldu. Gece saatlerinde başlayan şiddetli yağışın gün boyunca sürmesi beklenirken, Pazartesi günü de etkisini göstermesi tahmin ediliyor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49