Öne Çıkanlar baskan sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi karakopru

Bu haber kez okundu.

Urfa'da baba oğlunu öldürdü
Olay, Birecik ilçesi  Sugeldi Mahallesi’nde meydana geldi.  Alınan bilgilere göre Aynı mahallede yaşayan Bekir Acar, daha önceden aralarında arazi paylaşımı nedeniyle husumet bulunan oğlu Mehmet Acar’la evde tartıştı. Tartışması sırasında öfkelenen Bekir Acar, tabancayla oğlu Mehmet'e ateş etti. Ağır yaralanan Mehmet Acar, yakınları tarafından Birecik Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Acar, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Ölümüyle yakınlarını yasa boğan Mehmet Acar’ın cenazesi otopsi için hastane morguna kaldırıldı. Oğlunu vurduktan sonra kaçan Bekir Acar’ın yakalanması için jandarma çalışma başlattı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49