Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Urfa’da 19 Mayıs Coşkusu

Şanlıurfa Valiliğinin himayesinde düzenlenen ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüsporcuları ile Gençlik Merkezleri öğrencilerinin gösterilerini sergilediği etkinlikler saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş’ün günün anlam ve önemine yönelik yaptığı konuşmanın ardından genç sporcular; Wushu, Jimnastik, Halk Oyunları gösterilerini sergileyerek müzik dinletileriyle de salondakilerden büyük alkış aldı.

Gösterilerinin sonunda minik jimnastikçiler Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’e Türk Bayrağı hediye ederken Vali Erin de başarılı sporculara spor malzemeleri hediye etti. Etkinlikler davetliler ve sporcuların birlikte fotoğraf çektirmesinin ardından sona erdi.

Etkinliklere Vali Abdullah Erin’in yanı sıra Garnizon Komutanı Tuğgeneral İsmail Hakkı Köseali, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan, Rektör Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, kurum amirleri ile sporcu gençlerin aileleri ve vatandaşlar katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49