Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Urfa yolu trafiğe kapandı
Şanlıurfa'nın birçok mahallesinde meydana gelen elektrik kesintileri vatandaşları çileden çıkardı. Devteşti mahallesinde isyan eden vatandaşlar DEDAŞ aracını taşlayıp yolu trafiğe kapattı.
Şanlıurfa merkez ve ilçelerinde son günlerde artan elektrik kesintileri vatandaşları bıktırdı. Elektrik kesintilerinin sık yaşandığı mahallelerden Devteşte'de halkı, DEDAŞ aracın taşladı. Mehmetçik yolunu trafiğe kapattı. olay yerine çok sayıda çevik kuvvet sevk edildi.
Devteşti mahallesinde yaşanan elektrik kesintileri birçok vatandaşı olumsuz etkiliyor. Özellikle akşamları kesilen ve uzun süre gelmeyen elektrikler esnafların işlerini olumsuz etkiliyor. Esnaf DEDAŞ her elektrik kesintisinde saatlerce aramalarına rağmen ulaşamadıklarını ve kesintilerin sebeplerini dahi öğrenemediklerini dile getirdi. mahalle halkı gelen DEDAŞ aracını taşladı, araç içersinde bulunan DEDAŞ görevlileri aracı bırakıp kaçtı. çözüm isteyen halk Mehmetçik yolu trafiğe kapattı. olay yerine çok sayıda polis ve çevik kuvvet sevk edildi. polisin araya girmesiyle yol trafiğe açıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49