Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Urfa Tugay'da Patlama
Şanlıurfa 20'nci Zırhlı Tugay Komutanlığı'nda eski mühimmat imha edilirken büyük çapta patlama meydana geldi. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.
Patlama öğlen saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre 20. Zırhlı Tugay Komutanlığında kontrollü bir şekilde imha edilen eski mühimmat patlatılmasında şiddetli bir patlama meydana geldi. Patlama kentin birçok yerinden duyulurken paniğe neden oldu. Patlamanın etkisiyle civardaki ev ve işyerlerine ait camlar kırıldı. Patlama sonrası tugaya çok sayıda itfaiye aracı ve ekibi sevk edildi.
Karaköprü ilçesinde Şanlıurfa -Diyarbakır karayolu üzerinde bulunan bir çok işyeri ve evde maddi hasara yol açan patlamada can kaybının yaşanmadığı bildirildi. Askerler patlama sonrası civarda hasar tespiti yapmak için işyerlerini dolaştı. Patlamanın nedeninin tarihi geçmiş mühimmatların imha edilmesinden kaynaklandığı öğrendi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49