Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan sanlıurfa Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Urfa Minibüsü içinde sıkışan 10 kişi öldü
Kaza, bugün saat 08.30 sıralarında Ereğli-Karapınar karayolu Hortu mevkiinde meydana geldi. Henüz sürücüleri belirlenemeyen 42 EJB 02 plakalı TIR ile 63  S 1036 plakalı minibüs kafa kafaya çarpıştı.
Kazada minibüsteki 10 kişi yaşamını yitirirken, iki araçtaki 3 kişi de yaralandı. Eser Gürsoy'un kullandığı 42 EJB 02 plakalı tır, Ereğli-Konya karayolunun 20. kilometresinde Faruk Peltek (47) idaresindeki 63 S 1036 plakalı minibüsle çarpıştı.
Kazada, minibüs sürücüsü Peltek ile Habip Çakıllı (22), Kemal Çiftçi (41), Mehmet (42), Ahmet (36), Hasan (46) ve Ömer Dedecan (50) ile kimliği henüz belirlenemeyen 3 kişi yaşamını yitirdi.
Yaralanan TIR sürücüsü Gürsoy, Erdal Güngör ile Ali ve İbrahim Halil Söğüncü, Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Bu arada minibüste bulunanların hepsinin erkek olduğu, İzmir'deki yakınlarının taziyesinden memleketleri Şanlıurfa'ya döndükleri öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49