Öne Çıkanlar Vali Erin trafık kazası memurlara ve işçilere toplu para iadesi müjdesi geldi. abıt demır oto alım satım

Bu haber kez okundu.

Urfa Merkez Ve 13 İlçede Eş Zamanlı Denetim

Edilen bilgilere göre, Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı Asayiş unsurlarının desteği ile Jandarma Trafik timlerinin sorumlu olduğu yollarda yük taşımacılığı yapan araç şoförlerinin yapmış oldukları çeşitli kural ihlalleriyle trafik güvenliğini olumsuz etkilemesi üzerine uygulama gerçekleştirdi.

İl Jandarma ekipleri trafik güvenliğinin arttırılması amacıyla yük taşımacılığı yapan araçların römorkların altına girmesini önleyecek arka ve yan koruma çerçevesiyle geceleri görünürlüğü ve fark edilmeyi arttıracak arka işaret levhası ve rektör reflektörler konusunda Kent merkezi ve 13 ilçede eş zamanlı yük taşıyan araçlar denetlendi.

Denetimlerde 805 adet Tır,Kamyon, Kamyonet,Traktör ve römorkları denetlendi. Denetim esnasında 2918 sayılı karayolları trafik kanunun 31/1-a ile 32’inci maddelerine aykırı duruda olan diğer kusurları bulunan araç ve sürücülerine 34.156 TL trafik cezası kesildi, şartları uymayan ve tehlikeli durumda bulunan 37 araç trafikten men edildi.

Ayrıca Karaköprü İlçesinde uygulamada DRONE destekli araç kontrolü yapılmış ve kontrol noktasında uygulamayı gören ve trafik yönünden eksikliği bulunan sürücülerin trafik cezası almamak için sürücü değişimi yapmış oldukları Drone sayesinde tespit edilerek, sürücüler hakkında gerekli yasal işlem yapıldığı belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48