Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak Sancaktepe -Şanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Urfa Kalesinde Dağ'ın Ardından Kızı Düştü

Edinilen bilgiye göre 1 Ocak'ta Şanlıurfa Kalesinde arkadaşlarıyla selfie çeken Halil Dağ, dengesini kaybetmesi sonucu 20 metrelik boşluktan aşağı düştü. İhbar üzerine gelen sağlık görevlileri, vücudunun değişik bölgelerinde ezilme ve ağır yaralanma olan Dağ'ı, ilk müdahalede bulunduktan sonra ambulansla hastaneye kaldırdı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti. Halil Dağ'ın daha izleri silinmezken bu sefer 16 yaşında olan kızı S.D.iddiaya göre babasının düştüğü Şanlıurfa kalesindeki yeri görmek isterken dengesini kaybetmesi sonucu kaleden aşağı düşerek ağır yaralandı. Yaralanan kız olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi ardından Balıklıgöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Anahtar Kelimeler:
UrfaKaleDag
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49