Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Urfa'da Sahte Plaka Ve Belgelerle Dolandırıcılık

Edilen bilgilere göre, Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından Şanlıurfa'da nitelikli dolandırıcılık ve resmi belgede sahtecilik suçlarını işleyen suç örgütüne yönelik yapılan çalışma sonucunda, nakliye dolandırıcılık konusunda çok sayıda vatandaşın mağdur edildiği tespit edilmesi üzerine kent merkezi ve farklı illerde sahte plaka ve belge düzenleyerek nakliye işi alıp yükleri, başka şahıslara sattığı tespit edilen suç örgütüne karşı İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu'nun talimatıyla operasyon için düğmeye basıldı. Şanlıurfa merkezli Konya, Adana ve Gaziantep illerinde örgütün dolandırmış oldukları 22 ton pamuk 40 ton buğday 26 ton inşaat demiri 20 ton zirai ilaç 47 ton yonca balyası ele geçirilerek sahiplerine teslim edildi. Yapılan eşzamanlı operasyonda gözaltına alınan 12 şüpheli alınan sağlık raporun ardından adliye sevk edildi. Adli makamlara çıkarılan 12 şüpheli tutuklandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49