Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Urfa'da otomobil şarampole devrildi, 1 ölü, 3 yaralı

Edinilen bilgilere göre, kaza Şanlıurfa'nın Siverek İlçesine bağlı kırsal Dönemeç mahallesi yakınlarında meydana geldi. Mehmet Karadağ yönetiminde bulunan 23 HE 230 plakalı otomobil, kırsal Dönemeç mahallesi yakınlarında takla atarak şarampole devrildi.Meydana gelen kazada sürücü ile otomobilde bulunan Teymen, Metin ve Ekrem Karadağ yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi.Yaralılar, sağlık ekiplerince Siverek Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan durumu ağır olan Ekrem Karadağ, acil serviste doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.Karadağ’ın cenazesi hastane morguna kaldırılırken diğer yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.Jandarmanın kazayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Anahtar Kelimeler:
3 Yaralı1ölü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49