Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Urfa'da  iki Otomobil Çarpıştı, 2 Yaralı

Edinilen ilgiye göre kaza akşam Saatlerinde Karaköprü ilçesine bağlı 35 metre yolu üzerinde trafikte makas atarak ilerlediği iddia edilen bir otomobil, önündeki 80 GS 113 plakalı otomobile çarptı. Kazada 2 kişi yaralandı. Çevredekilerin ihbar vermesi üzere olay yerine gelen sağlık ekipleri kazada yaralanan kişilere yapılan ilk müdahalenin ardından Mehmet Akif İnan Eğitim Araştırma Hastanesine Kaldırıldı.Bunun üzerine polis ekipleri olay yerinden aracı bulmak için çalışma başlattı. Kaza nedeniyle bir süre aksayan trafik akışı, araçların olay yerinden çekilmesinin ardından normale döndü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49