Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Urfa'da iki otomobil çarpıştı

Kaza, Karaköprü İlçesine bağlı Diyarbakır Yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre seyir halinde ilerlemekte olan 63 YV 573 plakalı otomobile 63 ABN 299 plakalı otomobil henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrulan 63 YV plakalı otomobilde bulunan ismi öğrenilemeyen 4 kişi ve 63 ABN 299 plakalı otomobilde bulunan 3 kişinin de yaralanması sonucu meydana gelen kazada toplam 7 kişi yaralandı. Yaşanan kaza sonrası çevredekiler tarafından sağlık ekiplerine haber verildi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları ilk müdahalenin ardından Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırdı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49