Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Urfa'da doktor bir ilke imza attı

Batmanda yaşayan ve doğuştan iki kalçası çıkık olan 2.5 yaşındaki havin bir çok hastane ve Fakültelerde yapılan tedaviler sonucu verim alamayan ailesi en son bazı doktorların tavsiyesi ile Viranşehir devlet hastanesinde görevli olan Uzman Doktor Yunus TÜRK'e ulaşarak yaşanan sorunları dile getirmişler.

Doktor TÜRK hastanın hastaneye gelmesini ister. Hastaya yapılan tahliller ve tetkikler sonucu ameliyata karar verilir.

Uzman Doktor Türk yaptığı açıklamada iki kalçası doğuştan çıkık olan bebeğimizin önce sağ kalçasını, 15 gün sonra ise sol kalçasını radikal reduksiyon dediğimiz bir yöntem ile opere ettik. Sonrasında 45 gün alçı tedavisi uyguladık.

Tedavisi tamamlanan hastanın ameliyatta taktığımız platinlerini çıkarmak üzere son kez ameliyata aldık ve platinlerini çıkardık.

Hastamızın durumu gayet iyi olup normal yaşamına dönecektir, yürüyecek koşabilecek dedi.

Havin'in ailesi çok doktor gezdik bir sonuç elde edemedik tam umutsuzluğa kapılmışken bir kaç doktorun tavsiyesi üzerine Yunus Hocamızla tanıştık ve ameliyata karar verdik. Gösterdiği çabadan dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Havin kızımız Yunus Hoca'nın sayesinde artık hem yürüyebilecek hem de koşabilecek Allah ondan razı olsun dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49