Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak Sancaktepe -Şanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Urfa'da 10 Kasım Anma Etkinlikleri
Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu ve Ulu Önder olan Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 80. Yıl dönümünde anma programları başladı. İlk olarak Osmanbey Yeni Şehitlik Anıtında çelenk bırakma törenin yapıldığı etkinlik daha sonra tüm yurt genelinde çalan siren sesleri ile iki dakikalık saygı duruşu, İstiklal Marşının okunması ve Şanlı bayrağımızın yarı yarıya indirilmesi ile devam eden program son olarak Sosyal Bilimler Lisesi tarafından hazırlanan anma programı ile son bulacak.
Gerçekleştirilen çelenk bırakma törenine Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Garnizon Komutanı ve kamu kurum müdürleri katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49