Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Urfa'da 1 Mayısta Ölenler İçin Mevlit Okutuldu
Memur-Sen Şubesi 1 Mayısta trafik kazası sonucu hayatını kaybedenler için mevlit okuttu. Yapılan mevlit etkinliğine Memur-Sen Şube Başkanı İbrahim Coşkun ve STK temsilcileri katıldı.

Şube Başkanı İbrahim Coşkun, “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı, Memur-Sen ve Hak-İş Konfederasyonlarının ortak organizesi ile Şanlıurfa'nın en büyük meydanında olağanüstü hazırlıklar yaparak çok büyük katılımla coşkulu kutlama başlamışken Maraş Elbistan'dan gelen emekçi kardeşlerimizi taşıyan otobüsün kaza haberi, bayram coşkusunu mateme çevirmiştir. Vefat eden ve ağır yaralanan kardeşlerimiz oldu. Bu süreçte hiçbir desteği esirgemeyen Şanlıurfa Valisi Sayın Abdullah Erin’e, Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Zeynel Abidin BEYAZGÜL'e, İl Emniyet Müdürümüze, İl Sağlık müdürümüze ve hastanelerimizin baştabip ve tüm sağlık çalışanlarına, Memur-Sen hizmet kolu başkanlarına, Hak-İş alt birim başkanlarına ve tüm Şanlıurfalı hemşerilerimize teşekkürü bir borç biliyoruz.” Dedi.

“Bugün de Memur-Sen olarak Ramazan Çarşısında, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramında kaza sonucu hayatını kaybeden kardeşlerimiz adına Ramazan sokağındaki Şanlıurfa STK ayrılan çadırda mevlit okutup tatlı ikramında bulunduk. STK Başkanlarımız, üyelerimiz ve vatandaşlar tarafından yoğun bir katılım gerçekleşti. Vefat eden kardeşlerimize Allahtan rahmet, yaralılara şifa ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.” Diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49