Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor sanlıurfa baskan

Bu haber kez okundu.

Ünlü, Sakın itibar etmeyin!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Şanlıurfa İl Müdürlüğü'nden uyarı amaçlı yazılı basın açıklaması geldi.

Açıklamaya gerekçe olarak son günlerde Şanlıurfa yazılı basınında Sosyal Güvenlik Uzmanı olduğunu iddia eden kişilerin yapmış oldukları SGK uygulamalarına ilişkin açıklamalar gösterildi.

"İŞLEM YAPTIĞINIZ TAKDİRDE..."

SGK İl Müdürü İsmail Ünlü, SGK ile alakası bulunmayan ancak kendisini Sosyal Güvenlik Uzmanı olarak tanıtan kişilere itibar edilmemesi konusunda vatandaşları uyararak " Kurumumuz ile hiçbir bağı ve alakası olmayan kişilerce Kurumumuz uygulamalarına ilişkin yapılan açıklamalar İl Müdürlüğümüzü sorumluluk altına sokmayacağı gibi bu tarz kişilerden alınan bilgilerle işlem yaptıran vatandaşlarımızın sigortalılık işlemlerinde oluşabilecek olumsuzluklardan hiçbir surette kurumumuz mesul olmayacaktır. Nitekim; İl Müdürlüğümüz tüm ilçelerimizde teşkilatlanmasını tamamlamış olup, rehberlik birimlerince vatandaşın her türlü sorusuna cevap verildiği gibi CİMER, BİMER İç İşleri Bakanlığımızın Şanlıurfa Valiliğimizde kurduğu Açık Kapı Projesi personeli ve Alo 170 Çalışma Bakanlığı bilgi hattı vasıtasıyla 7/24 vatandaşımıza kesintisiz hizmet verilmektedir" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49