Öne Çıkanlar baskan sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı karakopru Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Üniversite Öğrenciler Tarihi Mekanları Gezdi.

Gençlerde aidiyet duygusu oluşturmak için Harran Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih bölümü okuyan 150 öğrenciye yönelik gezi programı düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, ilk olarak Tarihi Harran Üniversitesi kalıntılarını ardından, Şuayb Şehri ve 12 Bin yıllık geçmişe sahip Göbeklitepe buluntularını gezdirdi.

Uzman rehberlerin anlatımıyla gerçekleştirilen gezide gençler, tarihi görerek yaşarken gerekli olan tüm ihtiyaçları Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılandı.

Geziyi düzenleyen Büyükşehir Belediyesine ve Başkan Nihat Çiftçi'ye teşekkür eden gençler, "Büyükşehir Belediyemizin başlattığı proje ile ilk kez tarihi yerleri gezme fırsatı bulduk. Biz öğrenciler için çok güzel bir gezi oldu" şeklinde konuştular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49