Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi baskan Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak Sancaktepe -Şanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Ulucanlar Köyünde 23 Nisan Bayramı‏
Naci ÇETİNDAĞ
23 Nisan Şanlıurfa merkez Ulucanlar köyünde renkli görüntülere sahne oldu 80 yaşında olan Sara Alkan’ın anıları ile hayatı 2008’de değişen Küçük Yusuf’un dramlarına sahne oldu.
 
Şanlıurfa merkeze bağlı Ulucanlar köyünde Sabah'ın erken saatlerde eğitim ve öğretim gören çocukların ve velileri okullara akın etti. 23 Nisan etkinlikleri 7’den 70’e kadar büyük bir ilgiliyle  kutlandı. günlerdir hazırlanan  Bölge halkı 23 Nisan bayramı nedeniyle tarihi bir gün yaşandı doyası ya eğlendi oyunlar oynandı, halaylar çekildi, halk oyunları oynandı, şiirler okundu, gösteriler yapıldı.
80 yaşında  bekar olarak hayatını devan ettiren ve tek başına yaşayan Sara Alkan eski anıları gözü önüne geldiğinden Türk bayrağını  sallayarak çocuklar gibi duygulandı.
 
2008 yılında hıw virüsüne  yakalanan  Ulucanlar  ilköğretim okulunda 2. sınıf öğrencisi Yusuf Çoban arkadaşları gibi Türk bayrağını sallayarak Atatürk’ün  çocuklara armağan ettiği günü dosyasıyla yaşadı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49