Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Trafik Birazcık Rahatlayacak
Akçakale Yolunu Abide Meydanı’na ve Mardin Yoluna bağlayacak olan yolda çalışmalar hızla ilerliyor. 
Kentin tek caddesi olarak kabul edilen Atatürk Bulvarı’na alternatif yolun bazı binaların kamulaştırılması ile birlikte ancak hizmete açılacağını belirten Şanlıurfa Belediye Başkanı Fakıbaba bu yolla birlikte kentin trafik akışında bir rahatlama yaşanacağını söyledi. 
Yıkılan 20 derslikli Merkez Ortaokulu’na karşılık belediye olarak Eyyübiye’de 32 derslikli bir okul inşa ettiklerinin altını çizen Belediye Başkanı Fakıbaba, “Planımıza göre Atatürk Bulvarı Balıklıgöl’e doğru tek yön olacak. Toplama Merkezi’nden bu yöne gelen cadde ise Abide Meydanı’na doğru tek yön olacak. TOKİ’nin kentsel dönüşüm alanı ilan ettiği binaların kamulaştırılmasıyla birlikte bu yolun 35 metre olarak hizmete açılması hedefleniyor” dedi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49