Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor sanlıurfa baskan

Bu haber kez okundu.

Topçu Meydanında yapboz devam ediyor.
Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesine yer alan ve yapıldığı ilk günden bu güne gündem den düşmeyen Topçu Meydanı yapboz devam ediyor.
Şanlıurfa’da  yapıldığı ilk günden bu yana defalarca onarılan Topçu Meydanında yine onarım çalışması yapılıyor. Yapılan rölyefler, tahrip olduğu için kaldırılmıştı. Yağmurların yağmasıyla birlikte meydan Çamur deryasında döndü. Meydanda yeşil alan olarak ayrılan alanların yalıtımları düzgün olmadığı için yalıtım değişikliği kararı alındı ve ekili olan çimler geçtiğimiz günlerde tamamen söküldü. Sökülen çimlerin çevresi yağmurun yağmasıyla birlikte çamur deryasında döndü.
Son olarak platformun olduğu alanda daha önce yapılan camlı yerler söküldü alanda yeni bir onarım başladı. sürekli onarım çalışmaları yapılması ise tepkilere yol açtı. Alanda sık sık çalışma yapılması “meydanın sağlam yapılmadığı” yorumlarına neden oldu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49