Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Toki Konutları Başlandı
 Yaklaşık 2 yıldan beridir sürdürülen çalışmalar nihayet meyvesini verdi. İlimizin ve esnafların en önemli sorunlarından birisi olan konut sorununa çözüm bulmak amacıyla yapılan mücadelelerde artık sona gelindi.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun “Üyelerimizin en önemli sorunlarından bir tanesi olan konut sorununa çözüm bulmak için düşüncemizi Sayın Bakanımız Faruk Çelik’e anlattık bizi anlayışla dinledi ve yardımcı olacağını söyledi. Ve yardımcı oldu. Yaklaşık 2 yıldan beri verdiğimiz mücadelenin sonuna gelindi şu anda Maşuk bölgesinde 1000 tane konut için kepçeler çalışmaya başladı. İnşaatın maliyet fiyatı çıkmadığı için şu anda dairelerin fiyatı belli değil. Fiyat belli olduğu zaman peşinat ve taksitte o zaman belli olacak. Üyelerimize gerekli bilgileri vereceğiz. Konutlarımızın tümü Maşuk bölgesinde Memur-sen’in yaptırdığı konutların yanındadır. 3+1 olup 136 metrekaredir. Her bina 2 bloklu ve zemin + 10 katlıdır. Katkılarından dolayı Sayın Bakanımız Faruk Çelik’e ve Sayın Valimiz Celalettin Güvenç’e üyelerimiz adına çok teşekkür ettiklerini belirten başkan Mehmet Altun “Konutlarımız 18 ayda tamamlanarak teslim edilecektir. Konutlarımız bittiği zaman ilimizdeki konut, trafik, kentsel dönüşüm vs. sorununa da bir nebze olsun katkı sağlayacaktır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49