Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

 Tipioğlu’nun Talimatıyla huzur operasyonu yapıldı
İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı,  Asayiş şube, Özel hareket, Terörle mücadele, Çevik kuvvet, Kom ekiplerinden oluşan 300 polis, kenettin farklı 3 noktasında uygulama yaptı. Şüpheli kişilere yönelik Genel Bilgi Tarama (GBT) gerçekleştirilen uygulamada, polisler zırhlı araçlarla yoğun güvenlik önlemleri aldı. Ekipler, şehir giriş-çıkışları ile şehir merkezlerinde önceden tespit edilen hassas noktalarda şüpheli şahıs ve araçlar üzerinde arama, kimlik kontrolü ve plaka sorgulaması yaptı.  Yapılan huzur operasyonunda il merkezinde 21.00 ile 22.00 saatleri arasında 820 şahsın GBT sorgusu yapılırken, 241 araç incelendi ve 43 umuma açık yer kontrol edildi. Bu arada 1 aranan şahıs ve izinsiz çalışan 5 bayan gözaltına alındı. 11 iş yerine de ruhsata aykırı faaliyetten işlem yapıldı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49