Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Teyap İşbirliği Protokolü İmzalandı
Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, GAP bölgesindeki illerde geçmişte çiftçi eğitimlerinin iyi yapılamaması nedeniyle tuzlanma gibi bazı sorunların yaşandığını, yeni sistemlerle yaklaştıkları projelerde daha önceden yapılan yanlışları da düzeltmeye...
 
Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, GAP bölgesindeki illerde geçmişte çiftçi eğitimlerinin iyi yapılamaması nedeniyle tuzlanma gibi bazı sorunların yaşandığını, yeni sistemlerle yaklaştıkları projelerde daha önceden yapılan yanlışları da düzeltmeye gayret ettiklerini söyledi.
 
Bakan Yılmaz, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı arasında GAP Tarımsal Eğitim ve Yayım Projesi (TEYAP) kapsamında yapılacak işbirliğinin protokol imza törenine katıldı.
 
Yılmaz, törende yaptığı konuşmada, çiftçilerin eğitimi ve yetiştirilmesine büyük önem verdiklerini, bütün yatırımların ana hedefinin insan odaklı olduğunu dile getirdi.
 
Bakan Yılmaz'ın konuşmasının ardından hazırlanan protokol, GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Dr. Ferhat Şelli tarafından imzalandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49