Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi baskan Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak Sancaktepe -Şanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

 Tesbih parası kanlı oldu; 1 ölü, 6 yaralı
Şanlıurfa’da akrabalar arasında tesbih parası yüzünden çıkan kavgada 1 kişi bıçaklanarak öldürüldü.6 kişide yaralandı.

 Olay akşam saatlerinde kentin Beykapı semtindeki spot pazarında meydana geldi. İddiaya göre akraba oldukları öğrenilen Abur ailesi ile Bardakçı aileleri arasında satılan bir tesbih’in parası yüzünden tartışma çıktı. Sözlü olarak başlayan tartışma bir anda büyüyerek kavgaya dönüştü. Silah ve bıçaklarında kullanıldığı kavgada  M. A., O. A., C. A., M. B., S. B. ile C. B. yaralandı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Yaralılar olay yerinin yakınında bulunan Özel bir hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan bıçak darbesiyle yaralanan M.A. acil serviste yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 İddiaya göre hastaneye gelen ölen M. A.’un yakını E. A. tartıştığı acil serviste görevli bir doktoru dövdükten sonra hastaneden kaçarken polis tarafından ayağından vuruldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49