Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Tarım Bakanı Pakdemirli Göbeklitepe'de

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli havayolu ile Şanlıurfa’ya geldi. Beraberindeki heyet ile Şanlıurfa’ya gelen Bakan Pakdemirli’yi Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Ahmet Eşref Fakıbaba, Mehmet Ali Cevheri, Zemzem Gülendar Acanal, Ahmet Akay, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven, AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat ve STK temsilcileri karşıladı.

Bakan Pakdemirli İlk olarak tarihin sıfır noktası olan ve insanlığın ilk yerleşim yeri olan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2019 Göbeklitepe yılı ilan edilmesiyle ilk ziyaretini Göbeklitepe'ye yaptı. Bakan Pakdemirli'ye Şanlıurfa Müze müdürü Celal Uludağ Göbeklitepe hakkında bilgi verdi.

Göbeklitepe'de basın mensuplarına açıklama yapan Bakan Pakdemirli,"Bugün burada gördüklerimiz dünyada Birçok yerde göremeyeceğiniz ve bir yerdir. Türkiye'nin tanıtımında ve Urfa'nın tanıtım da çok önemli yer olan Göbeklitepe'yi ziyaret ettik, bir anlamda bana da biraz böyle tatil gibi oldu, güzel bir gezi yapmış oldum. Ben son derece etkilendim, son derece duygulandım hakikaten Türkiye çok zengin bu tarz yeraltı zenginlikleri ile kültürüyle, tarihi ile Turizm ile çok zengin, Şanlıurfa'da bir o kadar zengin olduğunda göstermiş oldu. bu senenin de önemine binaen özellikleri Göbeklitepe gelip görmek istedim"dedi.

Bakan daha sonra Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesini, AK Parti İl Başkanlığını, MHP İl Başkanlığını, Ticaret Borsasını ve AK Parti SKM’sini ziyaret ederek burada halka hitap edecektir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49