Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan sanlıurfa Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Taraftarlara Kötü Haber
18 Ekim Cumartesi günü saat 14:00 de oynanacak olan Sanlıurfaspor-Orduspor Karşılaşması GAP Arena stadındaki bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle aynı gün ve ayni saatte Elazığ Atatürk stadında oynanacağı bildirildi.
 Milli maç için verilen aralar ile birlikte toplam 7 haftadır Şanlıurfalılar takımıyla buluşamıyor. Yapılan transferlerle ve oynadığı futbol ile Urfalılardan tam not alan Şanlıurfa Temsilcisi oynadığı zorlu maçlardan 8 puan topladı ve 6. Haftaya 6. Sırada girdi. Lig başında GAP arena engeline takılan sarı yeşilliler 6 haftadır evinde oynayamıyor. Çimlerin serilmeye başlamasıyla birlikte kamuoyunun 6. Haftada oynanacak olan Orduspor maçına stadın yetişeceği düşünceleri gerçekleşmedi ve bu haftada Şanlıurfa temsilcisi kendi evinde deplasmanı yaşayacak. Sarı yeşilliler 18 Ekim’de saat 14:00’de başlayacak olan maçı Elazığ’da oynayacak. Şanlıurfaspor’un 8. Hafta Manisaspor ile evinde oynayacağı karşılaşmanın GAP arenada oynanıp oynanmayacağı ise merak konusu oldu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49