Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor sanlıurfa baskan

Bu haber kez okundu.

Suudi Ambulanslar  Parkta Bekletiliyor
Suudi Arabistan’dan Suriye halkına yardımlarından dolayı Türkiye’ye  hediye edilen 10 Ambulanstan 4’ü Şanlıurfa’ya getirildi.

Başbakanlık AFAD ile Sağlık Bakanlığımız tarafından karşılanan sağlık hizmetlerine katkı sağlamak üzere Saudi Relief Comminittes & Campaigns tarafından temin edilen 10 adet ambulans Türkiye’ye teslim edilirken, Ambulanslardan 4’ü Şanlıurfa, 4’ü Kilis, 2’si de Gaziantep’teki kamplarda hizmet vermek amacıyla gönderilmişti.

Şanlıurfa AFAD Müdürlüğünde park’ta bekletilen ve üzerinde Suudi Arabistan Türkiye el ele yazılı Ambulanslar AFAD Parkında bekletiliyor. AFAD yetkilileri ise Ambulansların faturalarının ve tadilat fişinin gelmediğinden dolayı plaklarının çıkarmadıklarını söylerken bu Ambulansların yurt içine evrakları gelmeden nasıl sokulduğu merak konusu oldu. 

Ambulansları Bulunduğu parkta park halinde sürekli gören vatandaşlar” Hassas bölgede bulunun Şanlıurfa’da sürekli yaraların geldiği Suriye sınırından Ambulanslara ihtiyaç duyulmaktadır. Suudi Arabistan’dan hediye edilen Ambulanslara  çok ihtiyaca duyulduğu halde neden hale evrakların gelmediği bu Ambulanslar yardım amaçlı gönderilmiş gerekli evrakların tamamlanarak bir an önce bu Ambulanslar hizmete girmeli dediler”

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49