Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Suriye Sınırında Patlayıcı Ele Geçirildi

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde PKK/KCK - PYD/YPG Silahlı Terör Örgütü tarafından gerçekleştirilebilecek eylemlerin engellenmesi ve örgüt üyelerinin deşifre edilebilmesi amacıyla; Emniyet müdürlüğü ve MİT Bölge Başkanlığının ortak çalışmaları ve Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Ceylanpınar sınır hattında gerçekleştirilen arama/tarama faaliyeti neticesinde, sazlık alanda toprağa gömülü vaziyette: 65 kg. RDX/PETN plastik patlayıcı madde, Bu patlayıcıları harekete geçirmek üzere hazırlanmış, 6 adet zaman ayarlı elektronik devre, 5 adet verici, 9 adet alıcı devre, 21 adet elektrikli kapsül ve Örgütsel dokümanlar ele geçirilmiş olup, konu ile ilgili çalışmalar çok yönlü olarak devam etmekte.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49