Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Siverek'in İçme Su Sıkıntısı Bitiyor
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, ŞUSKİ Genel Müdürlüğü ve DSİ Genel Müdürlüğü arasında yapılan protokol ile Siverek İlçesinde dünya standartlarında içme suyu ve kullanma suyu getirilmesi için mutabakata vardı.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'in girişimleri sonucu Siverek'in içme suyu tarih oluyor. Başkan Güvenç,  Kalkınma Bakanlığı ile yapmış olduğu yoğun görüşmeler neticesinde Siverek İlçesine 110 Milyon TL ödeneğin aktarılmasını sağladı. 
Buna göre Fırat Nehri'nde kanallar ile getirilecek olan su Büyükşehir Belediyesi'nin Arıtma Tesisi'nde arıtıldıktan sonra ilçe halkının hizmetine sunulacak.
Siverek Belediyesi ile ortaklaşa yürütülecek olan söz konusu  proje kapsamında Siverek'e İçme suyu arıtma tesisi, Arıtma tesisi ana isale hattı ve yeni depolar yapılacaktır. Projenin toplam maliyeti 110 Milyon TL'ye mal olacağı planlanmaktadır. Ayrıca projenin ihale aşamasına geldiği öğrenildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49