Öne Çıkanlar sanlıurfa urfa Vali Erin urfahaber buyuksehır

Bu haber kez okundu.

Sınırdaki Saldırılarda Kuşlarda Etkilendi

İlçe merkezinde sivillerin yoğun olduğu bölgeye isabet eden havan mermileri nedeniyle 2 kişi şehit oldu bir çok kişi ise yaralandı. Akçakale ilçesinde Suriye sınırına sıfır evi olan Bedir Dal'ın evine havan mermisi düştü. Şans eseri yaralanan olmazken Dal'ın beslediği 300 kuştan 30 kuş atılan roket ve havan merilerin havada bıraktığı kirlilik nedeniyle öldü, bir çok kuş ise hastalandı.

Evine roket düşen ve 30 kuşu ölen Dedir Dal, " Benim evim Suriye sınırına sıfır konumunda barış Pınar hareketinde Suriye tarafından atılan havan mermisi ile evimde hasar meydana geldi. şans eseri bizde bir şey olmadı. Ama 30 Kuşum öldü. Şuan da güvercinlerde ve kuşlardaki hastalığın hem mevsimin dönmesinden, Bir de Suriye'de PKK terör örgütüne karşı yapılan operasyonda patlayan bombaların o barutların havadaki verdiği kirlilik etkisiyle kuşlarda etkileniyorlar, kuşlardaki hastalıklarının bir kaynağı da bu patlayan bombaların havaya bıraktığı gaz oranından oluyor. Benim 300 kuşum vardı. Barış Pınarı Harekatında patlayan bomba, havan mermilerinden dolayı 30 kuş'um telef oldu, bir çoğu da patlayan bombalardan meydana gelen hava kirliliği nedeniyle hastalandılar"diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48