Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Sigarayı Bırak Kitaba Bak

Yeşilay Dış İlişkiler Komisyonu, Gençlik Komisyonu ve Çocuk Komisyonunun aktif olarak katıldığı etkinliğe Yeşilay Şanlıurfa Şube Başkanı Muharrem Çelik de katıldı. Vatandaşlar bu etkinliği oldukça benimsediler. Yeşilay Şanlıurfa Şubesi Çocuk Komisyonu Başkanı Vedat Akbaş yaptığı yazılı açıklamada amacımız kitap sevgisini ve kitap okuma bilincini halkımıza yaymaktır. Bu nedenle bu etkinliği gerçekleştirmiş bulunmaktayız, dedi. Akbaş bu etkinliğe destek veren baştan Sayın Valimiz Abdullah Erin'e, İl Milli Eğitim Müdürüne, Yeşilay Şanlıurfa Şube Başkanına, İl Emniyet Müdürüne, Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şubesi Birimine, Şanlıurfa Eczacılar Odasına ve Yeşilay Komisonları ile üyelerine teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
Sigarayı Bırak Kitaba Bak
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49